Op naar een sportief trailjaar!

Op naar een sportief trailjaar!

Zo eind van het jaar vliegen de jaaroverzichten je om de oren. Wat waren de mooiste, leukste, grappigste momenten van 2018? Welke wedstrijden heb je gelopen, hoeveel kilometers gemaakt, hoeveel hoogtemeters, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een jaaroverzicht van gemaakt. Zo eind van het jaar lijkt iedereen vooral bezig met het verleden in plaats van met de toekomst.

Natuurlijk is het leuk om herinneringen op te halen, maar er staat weer een gloednieuw jaar voor de deur. Nieuwe kansen, nieuwe herinneringen die gemaakt kunnen worden. Nieuwe trails om te ontdekken, bij je in de buurt of verder weg. Evenementen waar je nog niet eerder aan meegedaan hebt. Grenzen die verlegd kunnen worden, nieuwe doelen om te bereiken.

Wat is jullie doel eigenlijk voor het komende jaar? Misschien wil je een eerste bergtrail lopen, een ultratrail lopen of gewoon beginnen met trailrunning. Bouwend op de ervaringen uit afgelopen jaar/jaren zijn er prachtige doelen te behalen. Alleen of juist samen met anderen.

Zelf begin ik het jaar met de Taunus Ultra en ga ik een cursus trailrun trainer volgen. Een trailweekend in de Harz met Run Forest Run en een trailweekend in Luxemburg met trailvrienden staan ook nog op de agenda. Verder laat ik het een beetje op me afkomen. Mogelijk ga ik nog iets doen met clinics geven of een Start to Trail. Uiteraard ga ik ook weer de nodige leuke zwerfloopjes doen met wie maar mee wil. Ideeën genoeg, maar ik zie wel wat er uitkomt en wat er verder op mijn pad komt.

Ik wens iedereen in ieder geval een goed lopend 2019!

André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.